Sara i jep gji vajzës në mes të Galerisë së Arteve

Sara Hoxha ka gati 4 muaj që është bërë nënë për herë të parë.

Ajo dhe Ledri tanimë janë prindër të vajzës së tyrë që e kanë emëruar Poem Blu, një emër tejet unik, shkruan “Kosovarja”.

Sara përherë ka treguar se është një femër pa komplekse, nuk ia ndien për asgjë që bën, mjafton ajo të ndihet mirë.

Së fundmi, ajo e dëshmoi këtë më një imazh duke e ushqyer vajzën mes Galerisë së Arteve në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *