Berisha e quan ‘psikopat’ Albin Kurtin: Skenar djallëzor i një njeriu me aftësi të kufizuar mendore

Zafir Berisha nga Nisma Social Demokrate e ka quajtur psikopat Albin Kurtin, duke thënë se nuk është i interesuar për formimin e institucioneve
‘’’Gati para një muaji e kamë lexuar se ky psikopati nuk është i interesuar për me bërë institucione e as shtet…’, shkruan Berisha në Facebook.

‘’Kjo që po ndodhë dje edhe sot në Kuvendin e Kosovës, është skenar djallëzor i njê njeriu me aftësi të kufizuar mendore, tiparet e të cilit e kemi parë te Hitleri dhe soji i k’saj race, gjatë të kaluarës kodo nëpër botë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *