Nëntë fakte interesante rreth Zvicrës

E gjithë popullsia e Zvicrës mund të përshtatet në strehimoret e saj bërthamore Nëse ndonjëherë fillon…

Si prodhohen vaksinat dhe pse ka kaq shumë mungesa?

Prodhimi masiv i vaksinave është i ndërlikuar. Ka pasur dy qasje të gjera për prodhimin në…

Shefi i OKB-së citon vargje nga Kur’ani

Urrejtja dhe diskriminimi ndaj myslimanëve janë rritur deri në atë pikë sa kanë marrë “përmasa epidemike”,…

Serbia futet në karantinë

Serbia do futet në karantinë prej 16 marsit deri më 22, ku të hapura do mbeten…

Milioneri Rachid Nekkaz: Une do të paguajë të gjitha gjobat për gratë që veshin burka në Zvicër

Pasi Zvicra votoi për ndalimin e burkës nëpër vende publike, politikani dhe milioneri francez-algjerian, Rachid Nekkaz,…

Dy femra shqiptare, këshilltare komunale në Zvicër

Dy kandidatet femra shqiptare, Arbenita Shabani Zejna dhe Anita Islami, kanë fituar në zgjedhjet e 7…

Burger King trondit rrjetet sociale për 8 Mars: Gratë e kanë vendin në kuzhinë

Rrjeti global amerikan i restoranteve të ushqimit të shpejtë, Burger King, ka bërë një postim të…

Ku e ka origjinën koronavirusi? Pritet nxjerrja e raportit nga OBSH’ja

Hetuesit që zhvilluan inspektime në Kinë për të zbuluar origjinën e koronavirusit, do të nxjerrin në…

“New York Times” për Kosovën: Në vendin e ish-rebelëve, femrat gjejnë fuqinë në kutitë e zgjedhjeve

Mediumi i njohur, “New York Times” I ka kushtuar një artikull femrave të Kosovës. “Në vendin e ish-rebelëve,…

Reagon Rusia: Jemi të brengosur për retorikën radikale të shqiptarëve pas fitores së VV-së

Zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, ka thënë se është e…